Regulamentul concursului

 

Regulamentul concursului “Gradina Anului 2018” organizat de SC BRONTO COMPROD SRL
in perioada 19.06.2018-15.08.2018

Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului “Gradina Anului 2018”, denumit in continuare “Concursul”. Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Gradina Anului 2018” este SC BRONTO COMPROD SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Corneliu Coposu nr. 35-37, si adresa email: office@bronto.ro denumit in continuare Organizatorul.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 19.06.2018-15.08.2018 pe concursgradina.bronto.ro, site-ul Companiei SC BRONTO COMPROD SRL.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Angajatii SC BRONTO COMPROD SRL si ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Desfasurarea concursului este dupa cum urmeaza:

 1. “Gradina Anului 2018 “ In perioada 19.06.2018-15.08.2018, participantii se vor putea inscrie in concurs si vor putea aduna voturi pentru gradina lor. In data de 15.08.2018 inclusiv se va finaliza perioada de vot, toate gradinile care au acumlat cel putin 100 de voturi din partea publicului vor intra in etapa de jurizare.
 2. Castigatorul Gradina Anului va fi desemnat de catre compania SC BRONTO COMPROD SRL pe baza votului unui juriu alcatuit dintr-un inginer horticultor, un peisagist si un reprezentant al companiei SC BRONTO COMPROD SRL, se vor juriza concurentii care au obtinut peste 100 de voturi pana la data de 15.08.2018. Se vor lua in considerare urmatoarele aspecte in jurizare:
 • I. Impact general
  a. Creativitate
  b. Originalitate
  c. Varietate
  d. Impactul vizual
 • II. Sustenabilitate
  a. Iarna (Exista aranjamente care vor da culoare si forma gradinii pe perioada anotimpului rece?)
  b. Primavara ( Ce este interesant in gradina la inceputul sezonului?)
  c. Vara (Ce aspect visual ofera gradina vara)
  d. Toamna ( Pozitionarea plantelor precum varietatea lor permite “parada” culorilor toamna?)
 • III. Carari ( Un drum drept in gradina nu va fi punctat la fel ca o carare care pare ca se pierde printre flori sau plante si “atrage” in gradina; Materialul care este utilizat in constructia cararilor)
 • IV. Constructiile artificiale cum sunt fantani arteziene, piscine, pergole, statuete, etc (cat de bine au fost integrate in peisajul gradinii)
  Pentru ca organizatorul sa ofere premiile trebuie sa existe cel putin 30 de gradini inscrise in concurs, altfel organizatorul isi rezerva dreptul de a anula concursul.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorilor concursului “Gradina Anului 2018” desfasurat intre 19.06.2018 si 15.08.2018 se face prin vot online pe site-ul concursgradina.bronto.ro de catre participantii la concurs sau orice alte persoana prin „like” de pe contul de facebook . Este permis un singur vot de persoana. Castigatorul va fi desemnat pe baza ART. 4.3

ART. 6. PREMII

Premiul de participare: Fiecare participant va primi un voucher de reducere de 10% care va putea fi folosit in orice magazin Bronto pentru achizitia de produse (acest voucher poate fi folosit o singura data) pana in data de 31.12.2018.

 • Locul 1: Masina de tuns gazon robot Loopo S – 150
 • Locul 2: Masina de tuns gazon MTD 53 S
 • Locul 3: Vermorel Inter Evolution Agro 20
 • Mentiuni: se vor acorda 5 mentiuni care consta in cate un trimmer RTT 29 M (800W)
 • Toti utilizatorii care se inregistreaza ca si votanti la concurs vor primi un Voucher de 5% discount valabil in magazinele proprietatea SC BRONTO COMPROD SRL. pana in data de 31.12.2018.

ART. 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont sau sa se inregistreze cu contul Facebook pe site-ul concursgradina.bronto.ro si apoi sa incarce din contul sau minimum 3 fotografii pentru a putea participa la concurs.

Un participant poate inscrie o singura gradina la concurs. Concursul “Gradina Anului 2018” se adreseaza exclusiv persoanelor cu domiciliul in Romania. Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. Nu este permisa nici o forma de sponsorizare (bani, premii,etc ) cat si promisiuni de castig pentru obtinerea de voturi, atat de participantii directi cat si de persoane terte. Nu este permisa retragerea fotografiilor din concurs dupa publicarea castigatorilor. Orice abatare de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii. Organizatorul isi rezerva dreptul sa filtreze voturile obtinute in mod fraudulos. La concurs pot participa fotografiile care reprezinta in mod direct tipul de gradina existenta in Romania iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a vizita aceasta gradina, in caz contrar orice premiu poate fi anulat.

Fotografiile trebuie sa fie realizate in anul 2018.

ART. 8. MODALITATI ADMISE DE POSTPROCESARE A FOTOGRAFIILOR

Fotografiile inscrise in concurs vor putea fi editate pe urmatoarele coordonate: luminozitate, contrast, saturatie, nivele de culoare si crop. Fotografia trebuie sa pastreze ratia originala la care a fost realizata (de exemplu 3:2). Nu se pot adauga elemente straine in fotografie sau sterge elemente existente, nu sunt permise lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii.

Orice alt procedeu de postprocesare in afara de cele enumerate mai sus este interzis. Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice orice fotografie din concurs datorita prelucrarii necorespunzatoare si exagerari.

ART. 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi nici unul din premiile acordate.

In cazul castigarii unui premiu a concursului, participantul permite utilizarea fotografiei sale in diferite materiale publicitare sau prezentari ale Bronto, considerind ca plata pentru drepturile sale asupra fotografiei premiul primit odata cu castigarea unui premiu.

Daca se incalca regulile legate de editare va fi descalificat, iar juriul va alege castigatoare o alta fotografie.

Odata cu inscrierea gradinii, participantul este de acord ca aceasta sa fie publicata in pagina de concurs pentru a fi votata, pe concursgradina.bronto.ro si in materialele online de promovare a concursului (articole, newsletter, galerii foto, in retelele de socializare, etc).

ART. 10. ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii vor fi anuntati in maximum 14 zile de la terminarea concursului, urmand a primi Premiul in maxim 45 de zile din momentul anuntarii castigatorului. Castigatorii premiilor vor fi anuntat prin e-mail sau telefon cat mai curand posibil cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.

Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorului.

In cazul in care un castigator nu poate fi premiat din motive independente de organizator (datele furnizate sunt incomplete/gresite), Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene.

Premiile vor fi insotite de un proces verbal de predare-primire pe care persoana castigatoare are obligatia de a-l semna si expedia Organizatorului.
Casitgatorul concursului va primi un panou publicitar de dimensiunea 80 cm x 30 cm cu un stalp de sustinere de 120 cm (inaltime), castigatorul are obligatia de a pozitiona acest panou in gradina sa intr-un loc vizibil timp de 12 luni de la data primirii premiilor. In caz contrar castigatorului i se poate solicita din parte organizatorului returnarea premiilor precum plata unor daune interese in quantum de 50% din valoarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe site si in cadrul concursului. Castigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari. Fotografiile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Produsele castigate pot diferi ca model sau culoare de produsele afisate in imagini.

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ART. 11. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul este inregistrat in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919 si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.

Prin inscrierea fotografiilor in concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) optional numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida, (c) data nasterii. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul bronto.ro

Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul:

 • nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate.
 • nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc)
 • va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

ART. 12. UTILIZAREA SERVICIULUI

Intelegeti si sunteti de acord ca nu aveti voie sa postati, sa incarcati, sa transmiteti prin email sau in niciun alt mod, in cadrul concursului online, urmatoarele tipuri de informatii:

 • informatii ilegale, abuzive, obscene, discriminatorii, jignitoare, conspirative sau de hartuire.
 • informatii false despre propria dvs. identitate, incluzand, dar fara a se limita la, pseudonime sau orice alt tip de date false, gresite sau inexacte pe care le furnizati in cadrul concursului online.
 • informatii pe care nu aveti dreptul sa le faceti publice, care au caracter secret sau confidential sau asupra carora nu detineti drepturi de proprietate intelectuala.
 • informatii publicitare nesolicitate sau neautorizate, spam, scrisori in lant, scheme de afaceri piramidale sau orice alt tip de solicitari. Aceasta interdictie se refera inclusiv, fara a se limita la, folosirea concursului online pentru:
  1. a trimite mesaje unor persoane pe care nu le cunoasteti;
  2.  a contacta persoane pe care nu le cunoasteti si a le trimite mesaje promotionale sau de solicitare farapermisiunea acestora;
  3. a trimite mesaje catre liste de distributie sau alias-uri de grup.
 • informatii sau materiale care contin virusi informatici sau orice coduri, fisiere sau programe computerizate daunatoare, menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea oricarui software sau a oricarui echipament electronic si de telecomunicatii.
 • Aceasta interdictie se refera, fara a se limita la: spyware (programe pentru captarea datelor despre utilizatorulcomputerului infectat), adware (programe de transmitere de reclame), virusi informatici, phishing (mesaje de solicitare de informatii confidentiale), spam (mesaje electronice nesolicitate), pop-up-uri sau link-uri catre alte pagini de internet considerate riscante.
 • elemente falsificate de identificare cu scopul disimularii originii oricarei comunicari transmise prin websiteul www.bronto.ro sau alte mijloace aferente acestui concurs online sau Organizatorului in general.
 • continut care nu este destinat rubricii respective (adresa de email in locul numelui, etc)
 • Sunteti de acord ca nu aveti voie sa interferati sau sa intrerupeti serverele, reteaua sau seriviciul Organizatorului aferent concursului online sau sa incalcati orice reglementari, proceduri si indrumari privind utilizarea retelei, legate de acest concurs.

ART. 13. INCETAREA SERVICIULUI

Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la:

 • (a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,
 • (b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii,
 • (c) solicitarea dvs. expresa,
 • (d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,
 • (e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.
  Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca Organizatorul nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.

ART. 14. INFORMATIA FURNIZATA

In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorii sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document si politica privind datele personale pentru detalii despre informatia colectata pe concursgradina.bronto.ro).

Intelegeti si sunteti de acord ca prin postarea de materiale pe website-ul concursgradina.bronto.ro, cedati catre Organizatorul dreptul gratuit si irevocabil de a utiliza aceste materiale in decursul existentei serviciului.
Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzatoar de nici o greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe website-ul concursgradina.bronto.ro . Totodata, Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.

Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau copieze paginile website-ului concursgradina.bronto.ro si continutul pe care acestea il cuprind. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

Odata cu inscrierea fotografiilor, participantul este de acord ca acestea sa fie publicate in pagina de concurs pentru a fi votate si a primi comentarii, pe concursgradina.bronto.ro si in materialele online depromovare a concursului (articole, newsletter, galerii foto, in retelele de socializare, etc).,,Organizatorul”va fi exonerat de orice raspundere privind fraudarea drepturilor de autor in ce privestefotografiile depuse de participanti de site-ul oficial al ,,Concursului”, si nu este tinutsa raspunda conform dispozitiilor ,,LEGII nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizată*) privind dreptul de autor şi drepturile conexe (actualizată la data de 8 noiembrie 2015*)”, noul cod civil art. 1183 alin. (2): „Partea care se angajează într -o negociere este ţinută să respecte exigenţele bunei -credinţe. Părţile nu pot conveni limitarea sau excluderea acestei obligaţii” (principiul bunei-credinţe), prevederile art.1710 si urmatoarele din N.C.C.

Intreaga raspundere prind orice incalcare a legilor in vigoare apartine in intregime participantilor care au inscris fotografiile pe site -ul ,,Campaniei”.

ART. 15. COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

In cadrul concursului online, Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorilor). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs sau contul dvs. din cadrul website-ului concursgradina.bronto.ro sau www.facebook.com pentru a asigura buna derulare a concursului.

Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati prin website-ul concursgradina.bronto.ro si/sau www.facebook.com (exemplu: anuntarea castigatorilor). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produsele, ofertele si promotiile website-ului. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite sau din cadrul sectiunii setari aflate in contul dvs de pe website-ul concursgradina.bronto.ro. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului.

Organizatorul va afisa orice modificare a prezentului document pe website-ul concursului concursgradina.bronto.ro.

ART. 16. MONITORIZAREA CONTINUTULUI

Intrucat Organizatorul nu poate garanta si nu poate raspunde de acuratetea si autenticitatea continutului postat de utilizatori pe paginile individuale in cadrul website-ului concursgradina.bronto.ro, puteti fi expusi, in utilizarea websiteului, la continuturi pe care le considerati ofensatoare sau false. Puteti contacta organizatorul la adresa de email andras@bronto.ro pentru a ne semnala astfel de situatii. Ne vom stradui sa cercetam reclamatiile si incalcarile politicilor noastre si sa luam masuri pe care le consideram potrivite, inclusiv, dar nu numai, prin somarea utilizatorului, inlaturarea continutului respectiv, totusi, ne rezervam si dreptul de a nu lua masuri. In niciun fel de imprejurari, Organizatorul nu raspunde de continutul postat de utilizatori, si nici de eventuale pierderi provocate acestora sau tertilor de nefunctionarea website-ului bronto.ro sau de initiative organizatorului de a inchide concursul.

ART. 17. TAXE SI COSTURI

Inscrierea in concurs, crearea contului dvs., precum si inscrierea fotografiilor care participa in concurs sunt gratuite. Toate premiile se supun taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.

ART. 18. LIMITE DE RASPUNDERE

Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:

 1. utilizarii website-ului concursgradina.bronto.ro de catre dvs.;
 2. accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin acest website, sau
 3. orice alte probleme legate de concursul “Gradina Anului 2018”.

Orice afaceri si tranzactii care pot aparea intre utilizatori ca urmare a folosirii de catre acestia a website-ului concursgradina.bronto.ro constituie raspunderea exclusiva a utilizatorilor implicati in acestea.

Organizatorul nu garanteaza ca serviciile aferente concursului online si website-ului concursgradina.bronto.ro vor fi neintrerupte si lipsite de erori.

Orice material pe care il descarcati sau obtineti in orice mod de pe website-ul concursgradina.bronto.ro se face la libera dvs. alegere si pe propria dvs. raspundere si pe propriul risc, dvs. fiind unicul responsabil in cazul oricarei deteriorari a computerului dvs. sau pierderii de date produse in urma acestor descarcari.

ART. 19. LEGEA APLICABILA

Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.
In conformitate cu art. 52 alin 1 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata prezentul Regulament se autentifica in 3 (trei) exemplare.